Thursday 24 February 2011

Kezdet

This is my blog and it is my very first blog.In this blog you will read all about my life me my family and how I'm getting along with Hanna and sometimes and maybe I will write some of my songs so that you can sing them too.Sometimes I might even tell you about how my reading and writing is coming along.So that's it for now but I will be writing on my blog. Bye Bye!

Ez az én blogom es ez az elso blogom.Ezen a blogon majd olvashatsz rolam, a csaladomrol, es arrol is hogyan vagyok Hannaval es lehet hogy irok nehany zenet,hogy te is enekelhesd majd oket.Neha arrol is irok majd,hogy hogyan megy az olvasas meg az iras .Ennyi legyen mostanra,majd irok megint.Szia!

11 comments:

  1. Szia Réka!
    Anikó vagyok, Évikének a testvére. Nagyon örülök, hogy Neked is van blog-od, mert bár nagyon messze vagytok, de mindig nagyon szívesen olvasok Rólatok. Olyan furcsa, hogy már ilyen nagy vagy, mert még emlékszem amikor pár hónapos kisbaba voltál. Sok sikert az íráshoz, és szeretettel várom az olvasnivalókat! Puszi Neked, és az egész családnak!

    ReplyDelete
  2. Kozsonom a commentet, mert te vagy az elso aki irt.Most mar jol megy az olvasas meg az iras.Es az egesz csalad jol van.Puszit kerunk mindenkinek!

    ReplyDelete
  3. Szia Réka!
    Keresztapu vagyok. Nagyon örülünk a blogodnak Írj sokat, örömmel olvassuk. Kincső puszil és azt szeretné, hogy elgyertek nyáron hozzánk!
    Puszi az egész családnak.

    ReplyDelete
  4. Szia Réka!
    Mama vagyok, és nagyon örülök hogy neked is van blogod. nekem ez nagy meglepetés és nagy öröm volt ez ma nekem.Kiváncsi vagyok a zenére amit irsz.
    Azt a dalt tudod hogy:Betemetett a nagy hó erdőt mezőt rétet, minden mint a nagyanyó haja hó fehér lett.....?
    Képzeld nálunk most mindent betemetett a hó és ez kicsit furcsa mert már az emberek a tavaszt várták. A medve is kibujt a barlangjából és meglátta az árnyékát és ez a népi megfigyelés szerint azt jelenti jön a tavasz.Hát most a medvék is becsapódtak!
    Sok puszit küldök neked és Hannának is add át. Rózi és Rézi hogy vannak?

    ReplyDelete
  5. Szia Mamama!Lehet hogy irok zenet ma mert irtam mar egyet a naplomba! Rosie meg Rezi jol vanak. Mond meg mindenkinek hogy puszit kuldunk!Szia!

    ReplyDelete
  6. Szia Keresztapu!E'n sem birok varni amig haza megyunk.kincso is nagyon hianyzik puszit kuldok az egesz csaladnak.Szia!

    ReplyDelete
  7. Szia Réka!

    Szeretnék veled játszani egyet ha te is akarod.
    Ezt gondoltam én elkezdek egy mesét, te folytatod aztán én is tovább majd te ..... és igy tovább amig lesz mit kitalálnunk. De kezdheted te is!

    ReplyDelete
  8. Szia Réka :)

    Nikol vagyok. Köszönöm szépen a blog cimét. :) Este kérdezted, néztem-e már, mivel akkor még nem volt időm, igy most pótoltam. Éjjel 2 óra van, éppen a Makit engedtem ki, elnéztem a hideg éjszakában Felétek... néztem a füstölgő kéményt, és eszembe jutott, hogy amig Te csendesen alszol odaát, addig irok Neked pár sort. Remélem kellemes meglepetés lesz reggel, hogy még egy olvasóval és hozzászólóval bővült a blogod. Mondd meg Anyának hogy a dolláros boltban nagyon szépen faragott evőpálcikát tudtok venni a gyűjteményedbe :) És még szushit sem kell hozzá venni :)
    Ennyit elsőre, most megyek vissza aludni, és holnap majd találkozunk.
    Szép napot és puszi!!

    ReplyDelete
  9. Koszonom hogy montad hogy hol lehet venni evopalcikat ugy hogy nem jon vele shushi.Azt hiszem Hannanak hianyzik Maki. Ja, es jo volt a mese? Szia majd meg irok puszi!

    ReplyDelete
  10. Szia Réka! :)
    Nagyon tetszik a blogod! Örülök, hogy írsz, mert így legalább jobban megismerhetjük a világodat. Biztos rendszeres olvasód leszek :)Sok kitartást és jó kedvet az íráshoz. Írhatsz arról is, hogy hogy telt a napod, nagyon érdekel, mi volt az iskolában, hogy vannak a barátaid, és hogy milyen volt a judo edzés. Na és persze, hogy milyen egy ilyen cuki kislány, mint Hannus nővérének lenni :)Ő nagyon szerencsés, hogy ilyen kedves, aranyos testvére van! Jó testvérek vagytok, szeretem nézegetni rólatok a képeket!
    Ja és ha van kedved, felteheted ide a kreatív ötleteidet is, és a műveidet, olyan ügyes dolgokat szoktál alkotni! Anya majd biztos segít.
    Most néhány napig nem leszek internet közelben, de amint hazajöttem olvasom a blogot. Addig is sok-sok millió puszi az egész családnak!

    Évike

    ReplyDelete
  11. Szia Drága Nagylány!
    Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Remélem hamarosan újra folytatod a blogod, mert nagyon jó volt olvasni! :)Holnap hívlak és el tudod majd mesélni, milyen finom tortád volt és milyen ajándékokat kaptál és hogy hogy érezted magad a születésnapodon. Addig is millió puszit küldök Neked és nagy szeretettel gondolok Rád!
    Évike

    ReplyDelete